Den ultimative guide til LloydsPharmacy – Online -apotek, recept og sundhed

Den ultimative guide til LloydsPharmacy - Online -apotek, recept og sundhed

IndholdsfortegnelseDen eneste guide til Amazon Pharmacy: Alle dine spørgsmål besvarede om ...Se denne rapport om GoodRX: receptpriser, kuponer og apotekoplysninger

Foto har du nogensinde lokket for at få dine medicin fra en på Internet Drug Store eller et ekstra websted? Nogle lægemiddelbutikker kører legitimt såvel som giver komfort, personligt privatliv, omkostningsbesparelser og beskytter også for at købe medicin.

FDA advarer om, at der er mange farlige online -apoteker, der hævder at sælge receptpligtige lægemidler til dybt nedsatte omkostninger, normalt uden at kræve en recept. Disse internetbaserede stofbutikker tilbyder ofte uautoriserede, falske eller på anden måde farlige medicin uden for beskyttelsesforanstaltningerne, der er overholdt af licenserede stofbutikker. Talrige farlige online stofbutikker bruger falske "butikker" til at ligne certificerede apoteker eller for at få dig til at tro, at deres medicin stammer fra lande med høje sikkerhedskrav.

Disse medicin er måske falske, endte eller på anden måde farligt for dig og din husstand. Præcis hvordan kan du informere, om en på Internet -apoteket kører lovligt? FDA'erne er, sikker, RX -websiden har kilder og enheder, der hjælper dig med at tage mere sikre og også meget mere informerede beslutninger, når du køber receptpligtig medicin online.

Er ikke certificeret i USA og af dit statslige apotek. Har ikke en licenseret farmaceut på teamet for at tackle dine forespørgsler. Send medicin, der ser anderledes ud end hvad du får i din normale apotek eller kommer her i emballage, der er beskadiget, https://dk-apotek.com/koeb-stromectol/ beskadiget, på et fremmedsprog, har ingen udløbsdato eller er udløbet.

Tilby dine oplysninger til forskellige andre websteder. Disse stofbutikker tilbyder ofte medicin, der kan være farlige på grund af det faktum, at de kan: have så godt eller så godt lidt af den energiske komponent, du har brug for for at behandle din sygdom eller tilstand.

Har de forkerte ingredienser eller andre skadelige stoffer. Den energiske komponent i et accepteret lægemiddelpost er det, der gør medicinen effektiv til sundhedsproblemet eller problemet, det er beregnet til at behandle. Hvis en medicin har ukendte aktive komponenter, kan det ikke have den udpegede effekt, kan have en uventet interaktion med andre medicin, du tager, kan udløse farlige negative effekter eller kan forårsage andre betydelige sundhedsspørgsmål, såsom alvorlige allergier.

Der er måder, du kan identificere et sikkert online -apotek. Disse stofbutikker: har altid brug for en læges recept. Er akkrediteret med et statligt bestyrelse for apotek.

At få startet er meget let. Vi har simpelthen brug for din recept. Bed din medicinske professionelle om at e-recept på en 3-måneders forsyning til at udtrykke scripts bopælsfordeling. Når du har registreret eller logget ind på din konto, kan du ændre dine kvalificerede lægemidler til levering. Så snart vi har din recept, behandler vi resten. Vi undersøger at sikre, at din recept er risikofri og pålidelig, inden vi sender den til dig.

Hvordan find sikre online apoteker - verificeret og godkendt kan spare dig tid, stress og penge.

Bare for specialmedicin med blink, RX-fri konventionel levering, der tager tre til fem virksomhedsdage, refunderer sondringen, hvis du finder en reduceret pris til en mere online apotek, certificerede farmakologer, der er let tilgængelige for Op eller husforsendelse kan ikke bruge forsikringspolitik til generiske lægemidler, ingen mulighed for udtrykkelig levering, ikke up-front med hensyn til priser for brand-name DrugSblink Health and Wellness er et online-apotek, der leverer billige generiske lægemidler til at udfylde legitime recept fra dine eksisterende læge.